American Crew

Plej dit hår, mand!
De fleste mænd går ikke umiddelbart op i, at pleje deres hår – og tænke over, hvilke produkter de bruger til det. Hvilket egentlig er synd. Selv som mand, er håret en stor den af din udstråling og personlighed. Det er derfor vigtigt, at det efter frisørbesøg bliver plejet ordentligt. I denne artikel har vi udarbejdet nogle nemme, men vigtige rutiner som kan hjælpe dig til et velplejet og lækkert hår.

Hvorfor hårpleje?
Du kan måske synes, at hårpleje ikke umiddelbart er noget for mænd. Du kan på sin vis have ret – det er sikkert mere en kvindeting, at gå op i håret. Men vil du sikre dig mod tørt, ustyrligt hår – og måske endda hårløshed i fremtiden, er det en god idé at pleje dit hår. Det er få ting, som kan være medvirkende til, at du får et mere gennemfugtet og blødt hår.

Husk de naturlige fedtkilder igennem kosten
Ét nemt sted du kan starte, hvis dit hår ser træt og livløst ud, er at gå din kost igennem. Du ved sikkert, at et varieret indtag af naturlige fedtkilder såsom avokado, laks og nødder er utroligt gavnlige for din hud og for at holde kroppen i gang. Det samme gælder dog også for dit hår. De naturlige fedtkilder vil hjælpe dig til et mere gennemfugtet og velplejet hår – helt uden yderligere brug af produkter. En nem og billig måde at kunne tilføje naturlige olier til dit hår.

Den daglige rutine
Udover en varieret kost kan være en kilde til naturligt og velplejet hår, er der også produkter, som du med fordel kan bruge i dine daglige rutiner. En god shampoo er altafgørende for at dine hårstrå har den bedste betingelse for at blive genoprettet efter du har vasket de naturlige olier ud af håret, ved hårvask. American Crew har specialisteret sig i at udvikle shampoo og voks til mænd, som ønsker et velplejet, lækkert hår.

Du finder et bredt udvalg af American Crew produkter hos Hair247.dk.

Ikke for meget, ikke for lidt
Når du skal sætte dit hår inden du skal ud af døren, er der nogle få ting du skal huske på. Tiden med massere af voks og strithår er ovre! Du skal gå efter et naturligt look, blot med lidt voks, for at give dit hår lidt fylde og tekstur. En tommelfingerregel, er altid at tage lidt for lidt, end lidt for meget. Du vil ikke komme til at ligne Ross fra Venner, hvor voksen i håret skinner om kap med solen. Less is more!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.